[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

Більше року громадська організація "Бережанська Самооборона" стоїть на засадах втілення ідей української державності. Робота, яку ми проводимо є вкрай непростою, потребує значного як матеріального  так і людського ресурсу, проте ми робили та робимо усе, що є в наших силах, відстоюючи принципи верховенства права, захисту людей, держави. Усім, чим можемо, допомагаємо українським військовим, відправляємо на передову зібрану вами допомогу тощо.
Ми прекрасно усвідомлюємо, що те з чим боремося сьогодні,  має системну складову, яка роками вкорінювалася, впускаючи свої метастази у всі сфери нашої життєдіяльності. Втрачену довіру до правоохоронних органів за часів бандитської влади януковича, а особливо під час Революції гідності, коли ті хто повинен був захищати людей оберну ... Читати далі »

Дата: 17.05.2015  

 

                ШАНОВНЕ КЕРІВНИЦТВО, ПАНОВЕ ПРАВООХОРОНЦІ!
Вкотре звертаємося до Вас з проханням адекватно відреагувати на проблему, яка має місце у нашому районі.
Вважаємо, що державна автомобільна інспекція є однією із важливих структур в діяльності органів внутрішніх справ України. Завдання якої  забезпечувати безпеку дорожнього руху.
У своїй діяльності ... Читати далі »

Дата: 14.05.2015  

 

Бажаючи призупинити зухвалі, протиправні та незаконні дії начальника Бережанського ВДАІ Петра Лесіва, від імені громадської організації «Бережанська Самооборона», було направлено ряд листів, звернень до керівництва Бережанського райвідділу міліції і  до обласних правоохоронців. Щоб хоч якось привернути увагу до бездіяльності п. Лесіва, нами було проведено зустрічі з керівниками правоохоронних структур, а також дане питання неодноразово висвітлювалось в засобах масової інформації. Ми вимагали і надалі вимагаємо перевірки його діяльності на займаній посаді.
Проте, на жаль, ніхто із тих, до кого ми зверталися і просили справедливо розібратись та вирішити цю проблему, не відреагували належно. Сподівання були на новопризначеного начальника ГУ МВСУ в Тернопільській області Олександра Богомола, проте, ані позачергова перевірка, ані нарада головного міліціянта об ... Читати далі »

Дата: 06.05.2015  

"Власник" земельки, якому вдалося вкрасти три людські городи мешкає у м. Тернополі,. Ранньою весною засіяв ділянку вівсом, а пенсіонери не мають змоги посадити картоплю.

Через злочинне розпорядження колишнього голови Бережанської райдержадміністрації Ярослава Триньки  від 7 березня 2012 року ось уже понад 3 роки люди, які користувалися земельними ділянками з 1992 року сьогодні відвойовують свої наділи, які у них незаконно забрали тк. зв. "нові власники". У список "щасливчиків", яким віддали людську землю все тодішнє керівництво району, їх заступники, керівництво міста, депутати районної та міської рад, працівники земельного відділу, контролюючих та правоохоронних стр ... Читати далі »

Дата: 24.04.2015  

Провідну неділю представники громадської організації «Бережанська самооборона» зустріли разом із українськими військовими в зоні проведення АТО. Цього разу волонтери привезли нашим дорогим захисникам 1,5 тони виключно великодніх смаколиків серед яких 1453 шт. пасок, близько 5 тис. яєць, понад півтони копчених м"ясних продуктів, сир, масло, закрутки тощо.
Цього разу, разом із продуктами самооборонці везли цінний подарунок від бережанської громади – автомобіль УАЗ, який в третій день Великодніх свят на пл. Ринок посвятили священики Бережанського деканату УГКЦ.
Маршрут пролягав по місцях дислокації волонтерських центрів, а також там, де  пе ... Читати далі »

Дата: 22.04.2015  

Уже вшосте представники ГО "Бережанська Самооборона"  побували в зоні АТО з благодійною допомогою для військових.
Цього разу в переддень Великодня зібрали 7 т гуманітарної допомоги: продукти – майже 500 пасок і 100 кг м’ясних копченостей (шинка, ковбаса, сало), пасхальні яєчка, бурячки з хроном тощо, а також одяг.
Частину допомоги віддали на базу вишколу військових у Борисполі, частину – безпосередньо в зону АТО, зокрема – на базу волонтерів у Слов’янську, де вже є добрі друзі бережанців. А ще – бійцям батальйону "Тернопіль" у м. Лисичанськ, де волонтери й заночували.
Зранку на Великдень о. Іван Гун ... Читати далі »

Дата: 21.04.2015  

Сьогодні відновлений УАЗик, якого назвали "Бережанець", члени ГО "Бережанська Самооборона" відправили на схід України. Разом з авто волонтери повезли 1453 шт. пасок, близько 5 тис. варених яєць, понад пів тони копчених м"ясних продуктів, сир, масло, закрутки тощо. Все це для наших дорогих захисників. СЛАВА ГЕРОЯМ !!!

Дата: 17.04.2015  

Напередодні Великодня волонтери із ГО "Бережанська Самооборона" відвезли на схід України чергову партію допомоги для українських фронтовиків. Серед традиційних  продуктів харчування, одягу, медикаментів, засобів гігієни для бійців ми привезли понад 500 пасок та більше 100 кг. копченого м"яса (шинка, бочок, ковбаска, сало). Більше інформації про поїздку подамо згодом.

Дата: 14.04.2015  

В третій день Великодніх свят по закінченні Служби Божої в м. Бережанах на пл. Ринок відбулося посвячення авто, яке через декілька днів буде відправлене на фронт. Посвячення здійснили священики УГКЦ. Ремонт УАЗика було проведено членами ГО "Бережанська Самооборона" (відповідальний Михайло Тронка) з допомогою багатьох небайдужих осіб. ... Читати далі »

Дата: 14.04.2015  

Громадська організація "Бережанська Самооборона" закінчила відновлення УАЗика, який плануємо передати на фронт. Щиро дякуємо усім, хто долучився до його ремонту.

ВІДНОВЛЕННЯ АВТОМОБІЛЯ СТАЛО МОЖЛИВИМ ЗАВДЯКИ:

•    Бережанська Районна Рада (С. Кленик)
•    КП «Районна кіновідеомережа» (Р.Маслій)
•    Бережанський деканат УГКЦ (отець-декан М. Бугай)
•    ВАТ «Бережанигаз» (М. Ватраль)
•    ВАТ «Бережаниавтотранс» (В. Кріль)
•    ... Читати далі »

Дата: 12.04.2015  

« 1 2 3 4 5 ... 20 21 »