[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

Саме під таким гаслом розпочинається збір дитячих творів, які будуть передані українським солдатам. В рамках діяльності координаційного центру підтримки добровольців, які беруть участь в АТО Бережанська Самооборона ім. Героїв Лисоні оголошує про проведення акції «Лист солдату».  В рамках акції самооборонці збиратимуть листи із словами підтримки, подяки та малюнки від дорослих і дітей, аби потім надіслати їх бійцям, які перебувають в зоні АТО.
Мета акції «Лист солдату» – підняття бойового й патріотичного духу наших українських військових, моральна підтримка. ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Дата: 25.07.2014  

Обов»язки по координації процесів забезпечення та сприяння  добровольчим підрозділам, а також тим, що діють від Міністерства оборони, Національної гвардії та Міністерства внутрішніх справ керівництвом ГО «Тернопільська Самооборона» було покладено на Бережанську Самооборону ім. Героїв Лисоні. У зв»язку із чим створено районний Центр підтримки бійців АТО, який діятиме за адресою: м. Бережани вул. Шевченка, 1 (2-й корпус ЗОШ №2).
Основним завданням Центру підтримки добровольців є: ... Читати далі »

Дата: 25.07.2014  

И.А. Ильин: "Россия - самая паскудная, до блевоты мерзкая страна во всей мировой истории. Методом селекции там вывели чудовищных моральных уродов, у которых само понятие Добра и Зла вывернуто наизнанку. Всю свою историю эта нация барахтается в дерьме и при этом желает потопить в нем весь мир..."
Н.В.Гоголь: " Есть у русского человека бескорыстная любовь к подлости. Он ничего с этого иметь не будет, но гадость ближнему сделает."
А.С.Пушкин о России: "Народ равнодушный до наименьшей обязанности, до наименьшей справедливости, до наименьшей правды, народ, что не признает человеческое достоинство, что целиком не признает ни свободного человека, ни свободной мысли?.


 

Дата: 24.07.2014  

Всеукраїнським громадським формування «Самооборона Майдану» створюються Центри підтримки добровольців, які беруть участь у антитерористичній операції. В Бережанському районі обовязки по координації процесів забезпечення та сприяння  добровольчим підрозділам так і тим, що діють від Міністерства оборони, Національної гвардії та Міністерства внутрішніх справ покладено на Бережанську Самооборону. У звязку із чим створено районний центр підтримки бійців АТО. ... Читати далі »

Дата: 24.07.2014  

22 липня Самооборона Майдану Тернопільщини вирушила в зону АТО. Самооборонці повезли 15 тонн допомоги для бійців на Сході. Серед зібраного: провізія, медикаменти, адресні передачі, засоби гігієни, відкритики і листи від тернопільських дітей, кевларові шоломи.

Дата: 24.07.2014  

 Самооборона Майдану — всеукраїнський понадпартійний громадський рух, добровільне громадське формування, що діє на основі самоорганізації, громадянської солідарності та координації діяльності структур різного рівня.
Відповідно до наказу керівника Самооборони Майдану Андрія Парубія від 11.02.2014 р.Б. №1 «Про основні засади організації «Самооборони Майдану», 13  лютого 2014 р.Б.  в м. Бережани було створено «Бережанську Самооборону Майдану ім. Героїв Лисоні». ... Читати далі »

Дата: 20.07.2014  

В актовому залі Бережанського РВ УМВСУ в Тернопільській області під головуванням прокурора району Р.Юсипіва відбулася координаційна нарада з питань протидії злочинності та корупції за наслідками роботи правоохоронних органів району у І півріччі 2014 року. У нараді взяли участь: голова райдержадміністрації В.Калинюк, голова районної ради С.Кленик, міський голова В.Музичка, начальник Бережанського РВ УМВСУ П.Процик, голова суду В.Шміло, начальник РВ ДСУ з надзвичайних ситуацій в області Т.Калакура, начальник Козівської ОДПІ І. Пунько, керівник Бережанської Самооборони Майдану О.Захарків та  представники ЗМІ.
... Читати далі »

Дата: 20.07.2014  

Бережанська Самооборона ім. Героїв Лисоні заявою від 3 червня 2014 р. Б. щодо кадрового питання про призначення начальника Бережанського РВ УМВСУ в Тернопільській області звернулася до начальника управління внутрішніх справ України в Тернопільській області Облєщука В.К., голови Бережанської районної державної адміністрації Калинюка В.М., голови Бережанської районної ради Кленика С.Т. з проханням, в разі, якщо у майбутньому розглядатиметься кадрове питання щодо начальника Бережанського РВ УМВСУ в. Тернопільській  обл., врахувати думку та позиції нашої організації. Проте, жоден із вищезазначених посадовців так і не знайшов часу, щоб поспілкуватися із представниками Бережанської Самооборони. ... Читати далі »

Дата: 30.06.2014  

Начальнику  УВС України
в Тернопільській області
ОБЛЕЩУКУ В.К.

Начальнику УДАІ УМВС України
в Тернопільській області
МИТРОФАЙЛУ А.В.
 

                                                             ЗАЯВА
      громадського формуваня «Бережанська самооборона ім.Героїв Лисоні»
            щодо начальника Бережанського ВДАІ Лесіва Петра Миколайовича

                       
                  Громадське формуваня «Бережанська самооборона ім.Героїв Лисоні», сформована в період Революції гідності, переслідуючи цілі захисту прав і свобод громадян в умовах складної соціально-політичної обстановки в країні, висловлює своє незадоволення роботою начальника Бережанського ВДАІ Лесіва Петра Миколайовича.  ... Читати далі »

Дата: 28.06.2014  

 

Екіпаж літака (Запоріжжя)

Олександр Білий (1976 р. н.), командир екіпажу, гвардії полковник

Михайло Дьяков (1968 р. н.), керівник повітряно-вогневої тактичної підготовки, гвардії майор

Ігор Скачков (1977 р. н.), штурман авіаційної ескадрильї, гвардії капітан

Сергій Телегін (1971 р. н.), керівник технічно-експлуатаційної служби авіаційної ескадрильї, гвардії капітан

Володимир Буркавцов (1976 р. н.), бортовий авіатехнік, гвардії старший лейтенант

Олександр Козолій (1984 р. н.), старший бортовий авіатехнік, гвардії старший лейтенант

Олег Павленко (1971 р. н.) , старший технік, гвардії старший лейтенант

Олександр Ковалик (1972 р. н.), старший повітряний стрілець, гвардії прапорщик

Віктор Ментус (1982 р. н.), старший повітряний радист, гвардії прапорщик

Дніпропетровщин ... Читати далі »

Дата: 18.06.2014  

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 »