[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

Блокбастер із бережанськими туями продовжується. Здавалося б як так, зловлені на гарячому порушники, які дали пояснення бережанським міліціонерам на місці попереднього вчинення злочину, повинні були заспокоїтися і не повторювати подібних вчинків, а вони знову взялися за старе.   ... Читати далі »

Дата: 11.02.2015  

Мешканці Бережанщини вже вкотре доводять, що вони готові захищати державу і допомагати Українській армії.
Півтори то
нни закруток, овочів, одягу самооборонівці привезли із села Мечищів. Ініціаторами збору гуманітарної допомоги виступили місцеві освітяни на чолі з директором школи, депутатом районної ради Іриною Надбережною. ... Читати далі »

Дата: 09.02.2015  

5 лютого до зони АТО із Бережан виїхала чергова автівка з  гуманітарною допомогою для українських військових. Організатори поїздки, а це члени ГФ Бережанська, Центр допомоги військовим АТО привезли бійцям понад 7 т. гуманітарної допомоги: продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни, адресні передачі військовим тощо. ... Читати далі »

Дата: 09.02.2015  

Бережанська Самооборона сьогодні відправила на схід України продукти харчування, зібрані за період Новорічно-різдвяних свят у Центрі допомоги АТО. Майже шість тон гуманітарної допомоги, а це овочі, закрутки, макарони, крупи, медикаменти тощо волонтери, найперше, планують відвезти у місця дислокації вояків із Бережанщини, ... Читати далі »

Дата: 04.02.2015  

Війна на сході України не лише спонукає українців до єднання у спільній молитві та допомозі військовим. Вона робить щораз помітнішими тих, хто є патріотом не реєстровим, а справжнім – захищаючи Вітчизну на полі бою чи допомагаючи бійцям у лавах волонтерів. Один із них – наш земляк, бережанець, знаний колекціонер, учасник Євромайдану й Громадського формування “Бережан¬ська Самооборона ім. Героїв Лисоні” Олег Поливко. ... Читати далі »

Дата: 04.02.2015  

Стартувала четверта хвиля мобілізації. Деяких наших краян уже відправлено на навчання у військові частини України для подальшої участі в АТО.
28 січня від Бережанського ОРВК виїхали 15 осіб. У їх числі – начальник відділу РДА Ростислав Легкий.
... Читати далі »

Дата: 04.02.2015  

Запрошуємо у середу 4 лютого усіх небайдужих долучитися до завантаження гуманітарної допомоги, яку буде відправлено для військових в зону АТО. Збір біля Центру допомоги по вул. Шевченка,1 о 14.00 год.

Дата: 03.02.2015  

За січень 2015 р. до Центру допомоги добровольцям АТО, що діє за адресою м. Бережани, вул. Шевченка, 1 звернулося понад 50 осіб військових, яких було забезпечено теплим одягом, засобами гігієни, медикаментами, тактичною військовою амуніцією, надано інформаційну та іншу допомогу. Висловлюємо щиру подяку членам Бережанської Самооборони за щоденну жертовну роботу на ниві тилового забезпечення української армії.  Разом – до перемоги! Слава Героям!

Дата: 02.02.2015  

Півтори тони закруток, овочів, одягу самоборонці привезли із патріотичного села  Мечищів. Ініціатором збору гуманітарної допомоги виступили місцеві освітяни на чолі із директором школи п. Іриною Надбережною. Дух патріотизму, бажання долучитися до допомоги українській армії здолати російських окупантів, це те, що побачили волонтери коли приїхали у школу. ... Читати далі »

Дата: 02.02.2015  

Завдяки небайдужому учительському колективу освітян та шкільної молоді, Бережанська ЗОШ №1 вже вкотре збирає кошти та допомогу для війська. Цього разу волонтерам центру допомоги для потреб війська передано 3 тис. грн., які зібрано в стінах школи. ... Читати далі »

Дата: 02.02.2015  

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 20 21 »