[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

За період діяльності Координаційного центру підтримки бійців в зоні АТО волонтерами було зібрано понад 2 т. картоплі,  а також, цибуля,морква, консерви в асортименті, макаронні вироби, крупи в асортименті, цукор, сіль, олія соняшникова, питна вода тощо.
Різні речі: сигарети, туалетний папір, мило, шкарпетки, нижня білизна, кепки, футболки, берци…
... Читати далі »

Дата: 14.09.2014  

Врятуй життя солдатові. Під таким гаслом бережанські самооборонці доєдналися до районної акції по збору крові для поранених в зоні АТО бійців.
Спершу - медогляд. Далі донорів напували чаєм з печивом, щоб отримали допоміжну дозу глюкози. І лише потім - забір крові. Під час акції, яку було проведено 11 вересня 2014 р. Б. донори-добровольці здали майже 9 літрів крові.
... Читати далі »

Дата: 14.09.2014  

З початком відкритої війни озброєного «до зубів» регулярного російського війська проти української армії на світ «вилізли» усі проблеми нашого армійського керівництва: від координації дій до елементарного матеріального забезпечення вояків. Яскравим доказом слабкості  державного керівництва став протокол, підписаний в Мінську, текст якого оприлюднила ОБСЄ. ... Читати далі »

Дата: 11.09.2014  

Цьогорічне свято Незалежності України – особливе для нашого земляка Сергія Крука, адже саме в ці дні він, вояк Української армії, побував у відпустці в рідній хаті у с.Урмань.
Тут він народився, закінчив місцеву школу, потім – професійно-технічне училище в Тернополі. За професією – кухар. Кілька років був на заробітках. Згодом його призвали до армії. Служив у Миколаївській 97-й окремій аеромобільній бригаді.
... Читати далі »

Дата: 05.09.2014  

Одним із тих, хто може нині поповнити ряди бійців у зоні АТО, – знаний філателіст, учасник Євромайдану, член "Бережанської Самооборони" Олег Поливко.
23 серпня численні друзі, рідні, однодумці, працівники музеїв, пошти, БТШ, місцеві самооборонівці зібрались у центрі міста для символічних проводів активіста й патріота О.Поливка на військові навчання та участь в АТО.
... Читати далі »

Дата: 05.09.2014  

Із кожним днем усе більше бережанців поповнює ряди бійців Української армії, жертвуючи здоров’ям і життям задля звільнення нашої держави від ворогів-агресорів. Серед патріотів – і доброволець Назар під псевдо Тополя (прізвища не розголошує).
Уродженець нашого краю, він – колишній учень гімназії, активіст молодіжних патріотичних організацій, учасник Євромайдану, член ГФ “Бережанська Самооборона”.
... Читати далі »

Дата: 05.09.2014  

                 За період діяльності депутатів VI скликання Бережанської міської ради неодноразово приймалися рішення, які йшли в розріз інтересів та позиції громади міста Бережани, сіл Лісники та Рай. Керівництво Бережанської міської ради на такі рішення не реагувало, більше того, інколи сприяло чи навіть було безпосередніми учасниками корупційних злодіянь. Для прикладу можна навести дерибан земельних ділянок в ур. Сонячна, роздавання громадського майна та земельних ділянок представникам силових структур, участь та покриття незаконного будівництва на вул. Січових Стрільців та інше. ... Читати далі »

Дата: 27.08.2014  

Сьогодні, 20 серпня у Бережанах попрощалися з Олександром Філем, котрий загинув в зоні проведення АТО, 16 серпня, під час виконання бойового завдання. Олександр Філь був навідником аеромобільного-десантного батальйону військової частини.  Рік тому хлопець пішов служити за контрактом у 80-ту аеромобільну бригаду у Львові. Від початку бойових дій на Сході – знаходився в зоні АТО. Охороняв аеропорти Донецька та Луганська. ... Читати далі »

Дата: 20.08.2014  

У зв’язку із загибеллю мешканця м. Бережани Філя Олександра Олеговича, навідника аеромобільно-десантного взводу аеромобільно-десантної роти аеромобільного-десантного батальйону військової частини А0284, 18-19 серпня на Тернопільщині оголошено Днями жалоби.
Олександр Філь загинув 16.08.2014 р. в результаті смертельного поранення під час виконання бойового завдання в районі проведення АТО.
... Читати далі »

Дата: 19.08.2014  

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 »