[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

Полювання на бережанські туї набирає системного характеру. Складається враження, що працює команда, яка не зважаючи ні на що, робить свою чорну справу. Відчуття безкарності та чималий фінансовий заробіток на продажі дерев штовхає цих осіб на щораз нові злочини.  ... Читати далі »

Дата: 16.02.2015  

Бережанські аферисти, які незаконним способом намагалися продати туї і заробити на цьому хочуть замаскувати свої дії під "звичайний благоустрій"!

P.S. Через неправдиву інформацію в районних ЗМІ, за допомогою якої дехто хоче себе відмити від скоєного, вже незабаром ми змушені подати повне розслідування (з фактами) про організаторів т.зв. "благоустрою", де кожен бережанець матиме змогу переконатися у фальшивості слів окремих осіб!
 

Дата: 15.02.2015  

Студенти Бережанського інституту часто долучаються до волонтерської роботи в Центрі допомоги військовим АТО. Цього разу вся група з електричного факультету допомогла поскладати до підвалу овочі, які призначені для потреб військових. Висловлюємо подяку студентам, а також Виховному відділу та Студраді БАТІ !

Дата: 14.02.2015  

Учні та вчителі Бережанської ЗОШ №3 доєдналися до загальнорайонної акції по збору гуманітарної допомоги для українських військових. Волонтери Центру допомоги військовим АТО вже забрали зібрані перші продуктові набори, а шкільний колектив ЗОШ № 3 обіцяє на цьому не зупинятись. Так тримати!

Фото Віктора Лесика.
 

Дата: 14.02.2015  

    11 лютого, середа           
 
Україна                               308 осіб        59.2%                       
 Російска Федерація         206 осіб !!!   39.6%                       
 Данія                                &nb ... Читати далі »

Дата: 13.02.2015  

Бережанський підприємець Степан Кузів передав для потреб армії 10 шт. зимових бушлатів. Щиро дякуємо вам др. Степане!

Дата: 12.02.2015  

ВАТ Бережанигаз проводить ремонт власного вантажного автомобіля Газ 3307 , який планує передати в зону проведення АТО.

Дата: 12.02.2015  

Учні молодших класів Бережанської ЗОШ №1, які вчаться на базі навчального корпусу "Берізка", зібрали допомогу для захисників нашої  Вітчизни. До акції долучилися шкільна дітвора, які навчаються у класах: 1-Б, кл. кер. Гривнак Галина Ярославівна, 2-А, кл. кер. Карась Ольга Володимирівна, 3-А, кл. кер. Ляска Любов Богданівна, 4-В, кл. кер. Соляр Ліля Казимирівна. Збір продуктів малеча продовжує, отже ми - непереможні! СЛАВА УКРАЇНІ! ... Читати далі »

Дата: 12.02.2015  

Сьогодні ми привезли 1,5 т. продуктів харчування, які були зібрані на території Божиківської сільської ради. Ініціатором збору гуманітарної допомоги виступила сільська рада та місцеві депутати, які і зібрали продукти по селі. Щиро дякуємо вам друзі за підтримку української армії.

... Читати далі »

Дата: 11.02.2015  

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 20 21 »